Καλωσόρισες στο « Enfant G?t? »

Συντάχθηκε απο τον/την Administrator
Πέμπτη, 11 Νοέμβριος 2010 07:45

 

Το « Enfant G?t? » (ανφάν γκατέ = το κα(λ)κομαθημένο παιδί) έχει τη χαρά να σε καλωσορίσει στην ηλεκτρονική εφημερίδα του Γυμνασίου Ζαλόγγου.

 

Είναι μια προσπάθεια στην οποία συμμετέχουν μαθητές και μαθήτριες από όλα τα τμήματα και τις τάξεις του σχολείου. Με μεγάλη χαρά και προθυμία τα παιδιά αναλαμβάνουν και φέρνουν σε πέρας όλες τις εργασίες που απαιτεί η υλοποίηση μιας ηλεκτρονικής εφημερίδας ποικίλης ύλης.

Η εφημερίδα μας χωρίζεται σε 5 τομείς ? ρεπορτάζ (περιβάλλον, αθλητισμός, πολιτισμός, ελεύθερη στήλη και καλλιτεχνικός τομέας) και τα θέματα που τα παιδιά πραγματεύονται καταχωρίζονται στις αντίστοιχες κατηγορίες.

Στόχος μας δεν είναι η ενημέρωση. Στόχος μας είναι να δώσουμε μια άλλη ματιά σε όλα αυτά που καθημερινά μας απασχολούν, σε ό,τι μας κάνει εντύπωση, σε ό,τι μας στεναχωρεί και μας προβληματίζει, σε ό,τι, τέλος, μας κάνει να ονειρευόμαστε. Και όλα αυτά, μέσα από τη φρέσκια ματιά των σημερινών εφήβων.

Το « Enfant G?t? » είναι το παιδί που όλοι θα θέλαμε να είμαστε, που δε συμβιβάζεται με τα κακώς κείμενα και βρίσκει από αυτήν εδώ την ιστοσελίδα το βήμα να τα στηλιτεύσει και να αναδείξει την πιο αισιόδοξή μας πλευρά.

Καλή ανάγνωση

 

Τελευταία Ενημέρωση στις Δευτέρα, 15 Νοέμβριος 2010 13:38